Конкурс на участь в тренінгу в рамках проєкту «Перехід до цифрового мислення» для громадських активістів Кіровоградської області

Filed under Новини

Інституту соціокультурного менеджменту з 6 липня 2020 року розпочинає прийом анкет на участь в тренінгу в рамках проєкту «Перехід до цифрового мислення» в межах Кіровоградської області. Навчання в рамках проєкту триватиме протягом 2020 року. Передбачається проведення тренінгу для чотирьох груп за оновленою навчальною програмою «Реалізація громадських ініціатив в епоху діджіталізації».

«Перехід до цифрового мислення» це проєкт, що спрямований на сприяння розвитку локальної демократії через підвищення компетентності громадських активістів Кіровоградської області з питань інформаційного забезпечення реалізації громадських ініціатив у громадах Кіровоградської області з використанням діджитал-інструментарію, створення інформаційно-комунікаційних центрів при закладах культури. Проєкт здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Також учасники матимуть можливість отримати консультаційну підтримку з реалізації громадських ініціатив з використанням діджитал інструментів від проєктної команди. Найбільш вмотивовані учасники проєкту матимуть можливість взяти участь у вебінарах:

  • Вебінар 1. Тема: «Боротьба з фейками та інформаційна безпека нового десятиліття – 2020». Тривалість: 90 хвилин. Кількість учасників: 10.
  • Вебінар 2. Тема: «Як зробити вашу ініціативу відомою за межами громади».

Оскільки кількість учасників школи обмежена (через ресурсні обмеження), відбір учасників буде здійснюватися за конкурсом анкет.

Хто може брати участь у конкурсному відборі: Громадські активісти Кіровоградської області. Із однієї громади можуть подаватися декілька учасників.

Всі учасники безкоштовно отримають роздаткові навчально-методичні матеріали – видання ІСКМ, які користуються попитом серед працівників наукової сфери та громадського сектору.

Для участі у конкурсному відборі необхідно заповнити анкету: АНКЕТА_Перехід до цифрового мислення

Заповнену анкету необхідно надіслати на електронну адресу ngo.iscm@gmail.com до 17:00 31 липня 2020 року (у темі листа зазначити «Конкурс_Перехід до цифрового мислення»).

Результати конкурсу анкет орієнтовно буде повідомлено до 11 серпня 2020 року. Надсилаючи заповнену анкету, ви надаєте згоду на обробку персональних даних.

У зв’язку із карантинними обмеженнями тренінги проводитимуться із дотриманням всіх санітарно-епідемічних вимог:

  • засоби індивідуального захисту (маски);
  • температурний скринінг;
  • посилено заходи бактеріальної безпеки та гігієни;
  • антисептичні засоби.

З будь-яких питань пишіть, будь ласка, на пошту ngo.iscm@gmail.com, або телефонуйте за номером +38 (067) 131 80 15 (Анастасія Шевченко, асистент проєкту «Перехід до цифрового мислення»).

Сторінка у Facebook:  Інститут соціокультурного менеджменту 

Детальніше про проєкт:

Розпочинаємо перехід до цифрового мислення! Ви з нами?

Перехід до цифрового мислення / Transition to the digital mindset

You must be logged in to post a comment Login