Перші кроки проєкту «Шлях адаптації»*

Filed under Новини

Гуманітарна криза, яку усі ми зараз бачимо, вимагає від громадських організацій ефективного реагування. Саме тому Інститутом соціокультурного менеджменту (ІСКМ) 12-15 листопада 2022 року було проведено в м. Кропивницький для жінок-переселенок семінар по вивченню масажної справи, що дозволить їм краще адаптуватись в сучасних умовах та бути більш економічно незалежними. Відбір учасниць відбувався на конкурсних засадах, організатори отримали 35 анкет. Було сформовано дві групи по п’ять жінок-переселенок, які не тільки будуть вивчати масажну справу, а й отримують необхідні матеріали (масажні столи, масла та інше) для самостійної діяльності. Також для них передбачено навчання з просування власних послуг в мережі Інтернет.

Під час робочих сесій учасниці розглянули різноманітні теми: від етики роботи з клієнтом до спеціалізованих видів масажу. Семінар який відбувся є логічним продовженням проєкту «Адаптація через культуру», який було реалізовано ІСКМ в червні-серпні 2022 року за підтримки за підтримки Уряду Німеччини. Про позитивну атмосферу та корисність для учасниць свідчать їх позитивні відгуки.

*Проєкт «Шлях адаптації» реалізується Інститутом соціокультурного менеджменту за фінансування проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджується GIZ за дорученням Уряду Німеччини. Думки висловлені у цьому документі є виключно відповідальністю ІСКМ та можуть не співпадати з позицією GIZ та Уряду Німеччини.

You must be logged in to post a comment Login