Як стратегування розвиває інновації?

Filed under Новини

На це питання команда Євростратегії (м. Одеса) шукала та знаходила відповіді під час дводенної стратегічної сесії, яка була проведена за методою Фундації імені князів-благодійників Острозьких Русланом Крапличем  9 – 10 липня 2020 року у рамках ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства, платформи Маркетплейс, що адмініструється ІСАР-Єднання завдяки фінансуванню Агентства США з міжнародного розвитку.

Подолавши кількарічний шлях, Євростратегія перегортає ще одну сторінку своєї історії. Настав час формувати нові мети, завдання, політики й інструкції. Підкорегувати внутрішній устрій згідно органограми сталої фінансово життєздатної організації, «перемалювати» візію додавши до неї яскраві штрихи sip-starter.com – краутфандингового електронного майданчика з он-лайн сервісами, що допомагають проектам неприбуткових організацій здійснювати ефективну інформаційно-фандрейзингову кампанію.

За результатами сесії команда Євростратегії розробила Стратегічний план до 2023 року та операційний план на 2020 рік. Важливі документи, якими Асоціація буде керуватися наступні роки для реалізації власних проєктів та ініціатив.

Сергій Суднік: Хочемо подякувати Руслану Крапличу — громадському діячу, автору 20-ти книг, більшість з яких присвячені фандрейзингу й розвитку неприбуткових організацій, голові Ради директорів у Фундація імені князів-благодійників Острозьких, експерту Соціальної Краудфандингової Ресурсної Платформи «SIPstarter: Social Investment Projects», за його допомогу у розвитку суспільно-технологічних інновацій, які впроваджує нана організація.

Надалі, Фундація імені князів-благодійників Острозьких здійснюватиме консультаційний супровід не лише Асоціації «Євростратегія», але й надаватиме он-лайн консультації для користувачів Краудфандингової Ресурсної Платформи «SIPstarter: Social Investment Projects».

You must be logged in to post a comment Login