Куточок добра для надання допомоги

Filed under Новини, Статті

У статті розповідається про активну роль Войнівського сільського будинку культури в підтримці та допомозі внутрішньо переміщеним особам (ВПО) в Приютівській громаді, Олександрійського району Кіровоградської області. Відзначається активна  участь місцевого населення в наданні допомоги та підтримці ВПО, що допомагає створити сприятливі умови для їх інтеграції у громаду. Так був створений «куточок добра», де місцеві жителі можуть надавати необхідну допомогу ВПО.

Культурний центр організовує різноманітні заходи, конкурси, майстер-класи та гуртки для всіх мешканців громади, включаючи ВПО. Важливим елементом підтримки є навчальні програми та тренінги з психологічної допомоги, які допомагають навчитися ефективно взаємодіяти з ВПО та місцевим населенням.

Також нещодавно було проведено благодійний концерт, який отримав активну підтримку з боку місцевого населення та показав важливість об’єднання серед українців у будь-яких обставинах.

*матеріали взяті з бюлетеня «НДО-Інформ» №1(65), який був розроблений в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту  “Локальна підтримка”.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням: Бюлетень «НДО-Інформ» №1(65), 8 с.

You must be logged in to post a comment Login