Марія Мартинюк: «Будь-яка допомога важлива і потрібна!»

Filed under Новини, Статті

У статті розповідається історія Марії Мартинюк, вчительки молодших класів з міста Херсон, яка наразі є волонтеркою в громадській організації “Олександрійський гендерний інформаційний центр” в місті Олександрія, Кіровоградська область.

Марія акцентує увагу на актуальності психологічної допомоги для всіх українців, які переживають нині важкі часи. Зазначається, що кожен має свої унікальні проблеми та болі, пов’язані зі змінами в житті, втратами та невизначеністю майбутнього.

У статті також вказується, що громадська організація, де працює Марія, надає психологічну підтримку на безоплатній основі через індивідуальні консультації та колективні зустрічі. Крім того, підкреслюється важливість гуманітарної допомоги, яку надавала громадська організація у вигляді пошуку житла, роздачі продуктів харчування, гігієнічних наборів та інших необхідних речей для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Також організовуються курси української мови для (ВПО), основною метою яких є заохочення до вивчення мови через цікаві формати роботи.

*матеріали взяті з бюлетеня «НДО-Інформ» №1(65), який був розроблений в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту  “Локальна підтримка”.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням: Бюлетень «НДО-Інформ» №1(65), 10 с.

You must be logged in to post a comment Login