Мистецтво бути перукарем та масажистом

Filed under Новини, Статті

Мироненко Наталя Василівна була залучена як експертка та тренерка для проведення навчальних тренінгів з перукарської майстерності та масажу в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ)  “Адаптація через культуру”, що відбувалися з 12 по 29 липня 2022 року.  Наталя має багаторічний досвід роботи в цих галузях і викладає курси з перукарської майстерності в учбовому центрі м. Кропивницького. Крім того, постійно покращує свої навички на курсах підвищення кваліфікації та майстер-класах.

 Наталя, як експертка, провела навчання для двох груп жінок-переселенок. Учасниці були вмотивовані, оскільки  мають потребу здобути нову спеціальність та роботу. Група проявляла великий інтерес та старанність в навчанні, що сприяло досягненню гарних результатів. Після навчання група продовжує спілкуватись та отримувати підтримку у вайбер групі. Після завершення курсів, Наталя радить учасницям забезпечити собі практичний досвід, брати більше клієнтів та продовжувати вдосконалюватись. Проєкт надав жінкам-переселенкам нові можливості для самореалізації та забезпечення себе і своїх сімей.

*матеріали взяті з бюлетеня “НДО-Інформ” №2(63), який був розроблений в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту “Адаптація через культуру”.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням: Бюлетень “НДО-Інформ” №2 (63), 2022. 19 с.

You must be logged in to post a comment Login