Молодіжний центр Aware Zone Youth – місце для підтримки тих, хто підтримує країну

Filed under Новини, Статті

Aware Zone Youth Hub є молодіжним простором, що був створений для реінтеграції та соціалізації переселенців. В хабі працює безкоштовний коворкінг та надаються ноутбуки для навчання чи праці. Мета Aware Zone –  об’єднати людей, які хочуть підтримувати один одного в різних сферах. Проєкти центру підтримують різноманітні організації, включаючи EDYN, USAID, Національний Демократичний Інститут,  Ukraine Friends Foundation та UNICEF.

Ініціативи Aware Zone включають фінансову підтримку молодіжних проєктів, тренінги з першої допомоги, кіноперегляди під відкритим небом, тренінги з політичної освіти та інші. Вони спрямовані на позитивні зміни у суспільстві та сприяють інтеграції переселенців у новому середовищі. Для дітей реалізуються проєкти з неформальної освіти та  дозвіллєві програми з можливістю грати в настільні ігри, брати участь в арт-терапії та вивчати іноземні мови. Окрім того команда EDYN сприяє створенню позитивного іміджу української молоді у міжнародній просторі.

*матеріали взяті з бюлетеня “НДО-Інформ” №3(64), який був розроблений в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту  “Шлях адаптації”.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням: Бюлетень “НДО-Інформ” №3 (64), 2022. 12 с.

You must be logged in to post a comment Login