Найпопулярніші навчально-методичні посібники ІСКМ за кількістю переглядів

Filed under Новини, Статті

В цьому матеріалі хочемо поділитися з Вами найпопулярнішими навчально-методичними посібниками Інституту соціокультурного менеджменту, які мають найбільшу кількість переглядів на нашому сайті.

  1. Неформальна освіта для розвитку громад: гайди тренінгів, 2019 – 1062 переглядів

У виданні представлено тренінгові матеріали – три гайди тренінгів по впровадженню неформальної освіти у місцевих громадах. Теми гайдів: активізація громад, командоутворення, протидія насильству над дітьми. Представлені теми є актуальними в питаннях розвитку громад, особливо на локальному рівні.

2. Програма тренінгу “Громадянська освіта жінок місцевих громад”, 2019 – 766 переглядів

У виданні представлено програму тренінгу «Громадянська освіта жінок місцевих громад», що розроблена за концепцією Інституту соціокультурного менеджменту в рамках проекту «Залучення через освіту». Програма тренінгу складається з чотирьох тематичних модулів. Кожен модуль має теоретичну складову та її практичне закріплення, шляхом виконання учасниками тренінгу різноманітних вправ та завдань.

3.  Анімація громадської діяльності, 2019 – 548 переглядів

Це посібник для тренерів, у якому детально розписані вправи, призначені для проведення тренінгів із соціальної анімації з метою розвитку громад. Він побудований за модульним принципом, що дає можливість використовувати його як під час коротких, так і під час тривалих навчальних заходів.

4. Цільові програми та механізми по забезпеченню прозорості у процесі їх реалізації, 2010 – 473 перегляди

Навчальний посібник дає уявлення про теоретичні та практичні аспекти програмно-цільового методу управління на регіональному рівні. Особливий акцент зроблено на методиці забезпечення прозорості процесу реалізації цільових програм та залученні громадськості до цього процесу. Видання стане корисним порадником виконавцям цільових програм та їх клієнтам.

5. Технологія оцінки соціальних програм та проектів, 2007 – 440 переглядів

У виданні представлено теоретичні основи оцінки соціальних програм, а саме: поняття «соціальна діяльність», «соціальний проєкт», «соціальна програма»; оцінка соціальної діяльності: ефективність, її мета та види»; критерії оцінки соціальної діяльності: ефективність, економічність, результативність.  Також основні етапи оціночної діяльності,  а саме: вибір проблеми й планування процесу оцінки; збір фактичного матеріалу; кількісний і якісний аналіз фактичного матеріалу та інше.

You must be logged in to post a comment Login