Топ 5 найпопулярніших матеріалів на сайті Інституту соціокультурного менеджменту

Filed under Новини, Статті
  1. Річний звіт ІСКМ за 2017 рік

У даному звіті представлено аналіз роботи Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ) у 2017 році, а саме: головні події, кількісні показники, фінансова звітність, інституційний розвиток, проекти, видання, партнери.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням.

2. Бюлетень “НДО-Інформ” №1 (58), 2020

Новий випуск інформаційного бюлетеню “НДО-Інформ” №1(58) розкриває важливі теми діяльності громадського сектору в умовах COVID-19 саме через призму діджиталізації. Саме цього року відбулося переосмислення важливості цифрового мислення та вміння користуватися діджитал-інструментами.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням.

3. 101 ідея для діяльності закладу культури – матеріал, актуальний і сьогодні

Заклад культури майданчик розвитку громади, на нашу думку, без заперечень. Звичайно, іноді зацікавленість громадян у відвідуванні цих закладів бажала б кращого та ще й монотонність планових заходів не привертає увагу. Але вихід є – необхідно “розфарбувати” наявні заходи аби вони підвищили зацікавленість відвідувачів і запровадити нові, що відповідають потребам та інтересам громади.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням.

4. Корпоративна філантропія в Україні *

 В сучасному українському суспільстві склалося негативне ставлення до комерційних структур, приватних підприємців та банків. Вважається, що чесною працею практично неможливо набути статку. Цей стереотип подолати важко, враховуючи той факт, що українська історія мало пам’ятає час капіталізму. Все ж капіталісти і промисловці минулого століття лишили в нашій пам’яті не свої економічні досягнення, а те, що з’явилось завдяки громадській благодійній діяльності. Про них ми згадуємо, коли входимо до залів київських музеїв мистецтва, вступаємо до Київського Політехнічного університету, навіть збираємося за покупками до відомого Бесарабського ринку… Чи готовий сьогоднішній бізнес наслідувати приклад Терещенків, Бродських, Ханенків? Ми сподіваємось, що дана публікація стане рушійним фактором для щирої і неупередженої філантропії та діяльності українського бізнесу на благо суспільства.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням.

5. 60 ідей розвитку громади

Якщо ви перебуваєте у стані пошуку нових ідей розвитку своєї громади – це матеріал саме для вас! Звичайно, кожна громада унікальна, має свої особливості, але із запропонованих «свіжих» 60 ідей, думаємо, ви  точно щось для себе віднайдете цікаве.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням.

You must be logged in to post a comment Login