Історія успіху гуманітарного проєкту сьогодні – це історія об’єднання на базі спільних ідей, цінностей та довіри

Filed under Новини, Статті

Приютівська громада мала святкувати свою 5-ту річницю в 2022 році, але війна внесла свої корективи і в цей знаковий для громади день було вирішено провести різноманітні благодійні заходи. Організацію заходів підтримала мережа закладів культури громади. Метою свята було відволікти людей від сьогодення, зібрати кошти через благодійну акцію та за порадою Інститути соціокультурного менеджменту (ІСКМ) перетворити свято на інтеграційний майданчик – познайомити внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) з громадою.

До благодійного ярмарку були долучені місцеві майстри та переселенки з Харкова, які виготовили декоративну продукцію. Також була успішна співпрацю між Центром культури і дозвілля та творчим об’єднанням “Творчі волонтери” у проведенні благодійного концерту, на якому було зібрано 20 тисяч  гривень.  Громада планує продовжувати таку співпрацю та розширювати лінійку заходів, використовуючи рекомендації, отримані від команди ІСКМ.

*матеріали взяті з бюлетеня “НДО-Інформ” №2(63), який був розроблений в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту “Адаптація через культуру”.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням: Бюлетень “НДО-Інформ” №2 (63), 2022. 17 с.

You must be logged in to post a comment Login