Орієнтація на потреби

Filed under Новини

Навчально – методичні посібники Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ), що з’явились після 24 лютого 2022 року, орієнтовані на роботу з внутрішньо переміщеними особами (ВПО) та їх інтеграцією в життя у нових громадах.  Вони базуються на досвіді реалізації двох соціальних проєктів ІСКМ «Адаптація через культуру» і «Шлях адаптації».

Гайд тренінгу по просуванню власних послуг в мережі інтернет

У виданні представлено програму тренінгу по просуванню власних послуг в мережі Інтернет ВПО, які розпочали власну справу у сфері послуг, зокрема, масажної справи. Гайд розроблений фахівцями ІСКМ та залученими тренерками в рамках реалізації проєкту «Шлях адаптації»*.

Більш детально ознайомитись з інформацією ви можете за посиланням:  «Гайд тренінгу по просуванню власних послуг в мережі інтернет»

Інтенсив-курс з перукарської майстерності: матеріали навчальних семінарів для жінок-переселенок

У електронному виданні представлено матеріали навчальних семінарів інтенсивного курсу з перукарської майстерності, що містить 4 модулі: загальні питання та організація робочого місця перукаря; перукар жіночого залу; перукар чоловічого залу; процедури відновлення та реконструкції волосся.

Запропонована програма навчального інтенсив-курсу допоможе слухачам за короткий термін опанувати професійними навиками з перукарської справи. Даний матеріал може бути використано у навчанні ВПО, які прагнуть якнайшвидше адаптуватися у новій громаді через відкриття власної справи чи працевлаштуванні у сфері послуг. Кожна частина курсу може бути використана як окремий навчальний семінар із відповідного напрямку.

Видання розроблено за матеріалами інтенсив-курсів з перукарської майстерності для жінок-переселенок, який було упроваджено та адаптовано ІСКМ під час реалізації проєкту «Адаптація через культуру»*. У виданні використано фотоматеріали з власного архіву ІСКМ.

Більш детально ознайомитись з інформацією ви можете за посиланням: Інтенсив-курс з перукарської майстерності: матеріали навчальних семінарів для жінок-переселенок

Гайд інтеграційно-комуникаційного заходу “Моя громада”

У виданні представлено програму заходу по інтеграції ВПО в життя громади з використанням потенціалу закладу культури (бібліотеки, клубу). Гайд розроблений фахівцями ІСКМ під час реалізації проєкту «Адаптація через культуру»*. Основою для розробки стала робота партнера ІСКМ в цьому проєкті КУ «Центр культури та дозвілля» Приютівської ОТГ Кіровоградської області з цієї тематики.

Більш детально ознайомитись з інформацією ви можете за посиланням: Гайд інтеграційно-комуникаційного заходу “Моя громада”

*За фінансової підтримки проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджується GIZ за дорученням уряду Німеччини. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту соціокультурного менеджменту (ІСКМ) та не можуть жодним чином сприйматися як такі, що відображають погляди GIZ та Федерального уряду Німеччини.

You must be logged in to post a comment Login